Представяме ви проф. д-р Мария Малинова! Тя ви очаква за консултации!

👩‍⚕️ Проф. д-р Мария Малинова, гр. Пловдив, ще прави безплатни изследвания и консултации в рамките на събитието на 16 октовмри 2021г. Тя е републикански консултант по акушерство и гинекология,
Проф. д-р Мария Малинова е признато име не само в България, но и в чужбина. През 2006-та година получава специалната награда на Международната федерация по акушерство и гинекология за жени- акушер гинеколози, допринесли за майчиното и детското здравеопазване. Наградата е връчена на Световния конгрес по гинекология и акушерство, проведен в Куала Лумпур. През 2014-та година става „Акушер-гинеколог на България“.

Проф. д-р Малинова е с изключително богата автобиография, като интересите ѝ не свършват със специализираните ултразвукови изследвания, но се простират до високорисковите бременности, прееклампсията, оксидативния стрес, гинекологичната ендокринология, прилагането на ултразвук с контраст и др. Огромният ѝ опит във всички състояния, които могат да се случат на бременната жена, я прави един от топ специалистите по ултразвукови изследвания и фетална морфология в България.

💟 Заповядайте да се прегледаме и да вдигнем малко шум за повече информираност, профилактика и превенция на рака на гърдата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *