Успешна трета Национална кампания на жените мотористи „Заедно в борбата с рака на гърдата“!

Поредна успешна и полезна инициатива на Сдружение „Lady Bikers MPowered Bulgaria/Жените Мотористи ЕМпауърд България“ и приятели, с подкрепата на Widows Sons Bulgaria и Masonic Riders Bulgaria,  със съдействието на PLD RIDERS-group и МБАЛ“Св. Мина“ – Пловдив!

Благородни хора, обединени в благородна кауза. Хора, всеотдайни, подкрепящи и загрижени за женското здраве!

  Какво направихме:

– извършени са над 40 безплатни специализирани прегледи с ехограф от д-р Никола Ганашев;

– дадени са 20 безплатни консултации на жени по въпроси, свързани с диагностиката и лечението на рака на гърдата от проф. Мария Малинова;

– събрани са първоначални дарения за закупуване на мобилен широкоспектърен ехограф в размер на 2100 лева, с който ще бъде оборудвана мобилна линейка за дейности в помощ на мотористи и уязвими групи;

– привлечено е общественото внимание с атрактивно почетно мотошествие на жените мотористи и приятели;

-получена е подкрепа за повишаване на обществената съпричастност по темата от медиите;

По време на събитието е реализиран  пъстър благотворителен базар, на който всички гости имаха възможност да получат топъл чай, поднесен по обаятелен начин, както и да си  закупят тематични рекламни артикули в розово, които да им напомнят, че трябва да се замислят и да бъдат по-загрижени към своето здраве целогодишно.

  Средствата за извършените безплатни прегледи на момичетата и жените са осигурени от Сдружение „Lady Bikers MPowered Bulgaria/Жените Мотористи ЕМпауърд България“!

  Тъй като ранният скрининг е животоспасяващ, ние – жените мотористи продължаваме с Кампанията!

  За закупуване на мобилния ехограф са необходими още средства! Все още до края на м. октомври, който е Световен месец за борба с рака на гърдата, можете да дарите парична сума по банков път на следната сметка:

Сметка: BG50RZBB91551012127436

Райфайзен Банк

Име на получателя: Association Lady Bikers MPowered BU

Основание: закупуване на мобилен ехограф

Информираме всички приятели, които не успяха да се включат до момента, че на нашия сайт : www.ladybikers.bg ще публикуваме Онлайн-базар с дарени вещи. Средствата от продажбата им също ще се насочат към сумата, която се събира за мобилен ехограф! 

  Благодарим на всички приятели и медии за съпричастността! Заедно повишихме общественото разбиране по темата за ранния скрининг, провокирахме жените да се прегледат профилактично, осигурихме масова осведоменост и не на последно място…се забавлявахме! Защото сме заедно, защото имаме цели и каузи, защото сме жени мотористи – силна обединена общност!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *