Продължаваме Кампанията!

Тъй като ранният скрининг е животоспасяващ, ние – жените мотористи продължаваме с Кампанията! По време на събитието е реализиран  пъстър благотворителен базар, на който всички гости имаха възможност да получат топъл чай, поднесен по обаятелен начин, както и да си  закупят тематични рекламни артикули в розово, които да им напомнят, че трябва да се замислят и да бъдат по-загрижени към своето здраве целогодишно. Събрани са първоначални дарения за закупуване на мобилен широкоспектърен ехограф в размер на 2100 лева, с който ще бъде оборудвана мобилна линейка за дейности в помощ на мотористи и уязвими групи.

За закупуване на мобилния ехограф са необходими още средства! Все още до края на м. октомври, който е Световен месец за борба с рака на гърдата, можете да дарите парична сума по банков път на следната сметка:
Сметка: BG50RZBB91551012127436
Райфайзен Банк
Име на получателя: Association Lady Bikers MPowered BU
Основание: закупуване на мобилен ехограф

Информираме всички приятели, които не успяха да се включат до момента, че на нашия сайт : www.ladybikers.bg ще публикуваме Онлайн-базар с дарени вещи. Средствата от продажбата им също ще се насочат към сумата, която се събира за мобилен ехограф!  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.