Продължаваме Кампанията!

Тъй като ранният скрининг е животоспасяващ, ние – жените мотористи продължаваме с Кампанията! По време на събитието е реализиран  пъстър благотворителен базар, на който всички гости имаха възможност да получат топъл чай, поднесен по обаятелен начин, както и да си  закупят тематични рекламни артикули в розово, които да им напомнят, че трябва да се замислят и да бъдат по-загрижени към своето здраве целогодишно. Събрани са първоначални дарения за закупуване на мобилен широкоспектърен ехограф в размер на 2100 лева, с който ще бъде оборудвана мобилна линейка за дейности в помощ на мотористи и уязвими групи.

За закупуване на мобилния ехограф са необходими още средства! Все още до края на м. октомври, който е Световен месец за борба с рака на гърдата, можете да дарите парична сума по банков път на следната сметка:
Сметка: BG50RZBB91551012127436
Райфайзен Банк
Име на получателя: Association Lady Bikers MPowered BU
Основание: закупуване на мобилен ехограф

Информираме всички приятели, които не успяха да се включат до момента, че на нашия сайт : www.ladybikers.bg ще публикуваме Онлайн-базар с дарени вещи. Средствата от продажбата им също ще се насочат към сумата, която се събира за мобилен ехограф!  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *