Жените мотористи срещу насилието над жени -25 ноември!

Сдружението на Жените мотористи „ Lady Bikers MPowered Bulgaria“ планира да организира свое събитие в подкрепа на борбата срещу насилието над жени.Инициативата е част от Световния месец за борба срещу насилието над жени и се подкрепя от жените мотористи в цялата страна.
Нашата идея да отбележим 25 ноември 2021 година е чрез представянето на две популярни авторки, издали книги по темата въз основа на лични преживявания като жертви на насилие:- Цветелина Цекова, с книгата „Новата прическа на Вики“ (https://www.kutiata.bg/bg-product-details-31.html) ;- Нетка Коева, с книгата „Въпрос на избор – книга с кауза“ (https://netisstories.com/vupros-na-izbor-kniga/…)
И двете дами Нетка Коева и Tsvetelina Tsekova са поканени на събитието и ще се радвам да Ви запозная с тях. – наш гост ще бъде и адвокат Цветелина Фердинандова Събитието няма входна такса, не е платено и няма приходи за организаторите – Сдружението на Жените мотористи. Организира се с подкрепата на Фондация BCause https://www.bcause.bg/. Заповядайте!Като организатор, Сдружение на Жените мотористи „ Lady Bikers MPowered Bulgaria“ поема отговорността събитието да се проведе при спазване на актуалните за страната противоепидемиологични мерки! Заповядайте: 19.00ч., Площад „Славейков“ № 4А, Американ Корнър център

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *